Timpul de Gatire: 35 - 60 minute

Timpul de Gatire: 35 - 60 minute


Ragu de pui cu ciuperci

Ragu de pui cu ciuperci

In 2 -3 linguri ulei incins se pune carnea la prajit. Se lasa pana isi schimba putin culoarea, se adauga apoi ceapa si ciupercile tocate. Se toarna a

Cooking Time: 45 mins | Serves: 0

Pui umplut cu garnitura si sos

Pui umplut cu garnitura si sos

Am umplut pieptul cu brinza Feta (eu am sfarimat-o si amestecat-o cu marar, praf de usturoi (in loc de usturoi) si ceva condimente) si am pus in tigai

Cooking Time: 40 mins | Serves: 0

Friptura de caprioara cu galbiori

Friptura de caprioara cu galbiori

Friptura de caprioara va fi o cina delicioasa. Carnea frageda de la bait servita alaturi de niste galbiori, va fi un deliciu culinar.

Cooking Time: 3 hrs, 45 mins | Serves: 0

Rulouri grecesti cu branza

Rulouri grecesti cu branza

Rulourile grecesti cu branza sunt o mancare delicioasa de vara. Nu sunt deloc greu de pregatit si vor aduce o doza de relaxare la cina.

Cooking Time: 1 hr | Serves: 0

Salona cu carne de vita

Salona cu carne de vita

Carnea se pune la fiert in apa si se fierbe ptr aproximativ o ora. Apoi se inchinde uleiul si se caleste ceapa pina devine maronie,se adauga doveleclu

Cooking Time: 1 hr, 40 mins | Serves: 0

Buiurdi

Buiurdi

Rosiile si ardeii se taie marunt. Eu am folosit rosii decojite din cutie, dar vara, cind am rosii bune, le pun cu tot cu coaja. Se stropesc cu ulei de

Cooking Time: 35 mins | Serves: 0